Thursday, June 23, 2022

San Francisco

A mai nap reggelén miután megnyugodtam, hogy a csomagomnak lesz helye a reptér volt a következő cél. San Francisco nincs éppen a szomszédban, így majdnem öt órát repültem. Nem valami megnyugtató, amikor a pilóta közli, hogy a légiutaskísérők hagyják abba a kiszolgálást és kössék be magukat. Valami csúnya fronton repültünk át, amit a légiirányítás nem engedett megkerülni. Mondta a pilóta, elnézést, de rázós lesz... De végül nem volt az.
Gyorsan be jelentkeztem a hostelbe, letettem a csomagom és találkoztam Tristannal. Jó régen találkoztunk, jó volt beszélgetni.
Azért, hogy ne érje szó a ház elejét, meg azért, hogy mégiscsak lássák valamit este sétáltam még egyet és felmentem a Coit toronyhoz a Telegraph hill tetejére.

Holnap kora reggel viszont írány a busz... 

1 comment:

  1. Azt majd megírod, hogy hogyan osztják ki az ülőhelyeket? A Rotelnél Évi azt mesélte, hogy a befizetés sorrendjében kerültek egy re hátrébb az emberek. (Mama)

    ReplyDelete

16. nap - Most hogyan tovább

Reggel arra ébredtem, hogy hallom, hogy a többiek kérdezik, hogy olvastad-e az e-mailjeid. Mondom mi lehet, tegnap éjfél körül aludtam el, m...